Ágota Bál 2019

/ / Hírek, Programok
Ágota bál plakát 2019

ÁGOTA BÁL

Kedves Barátaink!
2019 február 9-én, szombaton 19 órától immár hetedik alkalommal ismét bál lesz iskolánk színháztermében.
A belépőkből, tombolából és aukcióból befolyt összeg a PRINCZ ILDIKÓ ÖSZTÖNDÍJ alapba kerül.

S hogy kik kapják az ösztöndíjat?

Idézet egy 2018. szeptemberében benyújtott kérelemből: „Húgom is az intézmény tanulója…és jelenleg jól jönne családunknak az anyagi segítség. …A nyári szünetekben dolgozni is szoktam, mivel én ezzel tudok hozzájárulni a családunk anyagi helyzetéhez. Az eddigi munkahelyeimen sok pozitív visszajelzést kaptam a munkavégzésemre és a viselkedésemre nézve. Többször is megállapították, hogy fiatal korom ellenére igen önálló és felelőségteljes vagyok. Szerintem ez annak köszönhető, hogy ebbe az iskolába járok.”

A korábbi bálok adományaiból eddig 32 diákot tudtunk támogatni. Összesen 2.680.000 Ft került szétosztásra a tanulók pályázatai alapján, amit közvetlenül az intézményi hozzájárulásukhoz utaltunk át, segítve ezzel az anyagi nehézségekkel küzdő családokat. Az egymás iránti szolidaritás szép keretét teremtettük meg, a bálokon összegyűjtött sok-sok önzetlen támogatással.

Az idén egy tág témát választottunk, egy szóval így foglalhatnánk össze: újrahasznosítás. Szűkebben értelmezve: az újrahasznosítható hulladékra gondoltunk, amiből kiváló díszeket, jelmezeket készíthetünk. A legötletesebb jelmezeket díjazzuk! A zene is az újrafeldolgozás jegyében készül. Arra is törekszünk, hogy az italok, ételek fogyasztásához újrahasznosítható eszközökkel szolgáljunk. Ne lepődjetek meg, ha dunsztos üvegekben kapjátok az italt, ha tehetitek hozzatok is magatokkal!

 

Fellépők lesznek:

  • KIWI guitar daddys,
  • A Sashalmi Waldorf szülők zenekara a “Wildorf” együttes,
  • És az elmaradhatatlan Vécsey fanatics.

 

A bál ideje alatt folyamatosan lehetőség lesz játszani: lesz csócsó asztal, flipper gépek.
A 11. osztály diákjai és szülői köre a díszítést, a berendezést, az elpakolást segíti, és gondoskodik az ételekről. Megkérünk benneteket, hogy lehetőség szerint sós, édes  süteményeket hozzatok.
A bálon lesz még tombola, ehhez várjuk a felajánlásokat, 2019. január 31-ig a forrásközpontban. Szeretnénk megkérni, az eddig általában nagyon bőkezű felajánlókat, hogy kisebb értékű nyereményeket hozzanak, és inkább közvetlen befizetéssel támogassák a Princz Ildikó ösztöndíjalapot. Az Pesti Waldorf Pedagógiai Alapítvány számlaszámára (11719001-20286255) lehet befizetni, csak jelöljétek meg a Princz Ildikó Ösztöndíj Alapot közleményekben. Ezúton is köszönjük!
Ismét lesz árverés a felső tagozatos diákok festményeiből.
A belépőket, melyek különböző összegű támogatói jegyek, a Forrásközpontban lehet megvásárolni 2000, 3500, és 5000 forint értékben, január 22-től.
Kérünk Benneteket, hogy részvételi szándékotokat a jegyvásárlással, vagy feliratkozással jelezzétek, hogy lássuk, hány főre kell étellel és itallal kalkulálnunk.

Kéréseitekkel, ötleteitekkel, felajánlásaitokkal fordulhattok Vidákovich Emeséhez és Millei Évához!

Sok szeretettel várunk mindenkit!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük